Bericht versturen
Thuis >

Hefei Huana Biomedical Technology Co.,Ltd Profiel van het bedrijf

Hefei Huana Biomedical Technology Co.,Ltd
Bedrijfsgegevens

Hoofdmarkt:

Wereldwijd

Bedrijfsvorm:

Fabrikant

Merken:

HUANA

Nr van Werknemers:

190~200

Oprichtingsjaar:

2017

Exportp.c.:

40% - 50%

Inleiding

Huana Biomedical biedt geïntegreerde oplossingen voor onderzoek en ontwikkeling, productie en marketing van gemodificeerde nucleosiden, nucleotiden, phosphoramiditen en fluorescerende kleurstoffen.een dochteronderneming van Okeanos Technology.

 

  • Aannemer van de "Nationale 13DeVijfjarenplan", verantwoordelijk voor het project "interne technische ondersteuning van nucleïnezuur- en kleurstoftechnologie".

 

  • Opgenomen in het door het ministerie van Wetenschap en Technologie geïnitieerde uitvoeringsplan voor biotechnologiegerelateerde taken van "Key projects for tackling key core technologies".

 

  • Erkend als “National High-tech Enterprise”, “Up-scale Enterprise” en “High-growth seed enterprise”.

 

  • Belangrijke ondersteunende eenheid van “Hefei Gene Center”.

 

  • Technologieplatforms: polyfosforylering, modificatie van nucleïnezuurbasis en ribose, oligomerisering van genen in vaste/vloeibare fase, fermentatie/enzymatische synthese, enzymgerichte evolutie,fosforamiditDe platforms ondersteunen niet alleen de ontwikkeling van het bedrijf en de industrie, maar ook de upstream- en downstream-klanten via samenwerking tussen CRO en CDMO.

 

  • In Hefei Circular Economy Demonstration Park is een GMP-standaard moderne productiebasis opgericht.Tonnel aan toeleveringskapaciteit met een hoog product kan de toeleveringsketen van de klant sterk beveiligen.

 

  • Het management van de naleving is een van onze topprioriteiten.bescherming van intellectuele eigendom en beheer van kwaliteitssystemen.

 

Ons doel is om een internationaal concurrerende leverancier van kerngrondstoffen te zijn op het gebied van nucleïnezuurdiagnose en -behandeling om klanten te ondersteunen en in staat te stellen hun doelen en waarde te bereiken.

Service

CHINA Hefei Huana Biomedical Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

CHINA Hefei Huana Biomedical Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0CHINA Hefei Huana Biomedical Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Ons team

CHINA Hefei Huana Biomedical Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0CHINA Hefei Huana Biomedical Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Core Competencies

CHINA Hefei Huana Biomedical Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Moleculaire diagnostiek Auteursrecht © 2022-2024 Hefei Huana Biomedical Technology Co.,Ltd Alle rechten voorbehouden.